2023-2024 Yılı Bahar Dönemi Stüdyo Dersi Dönem Sonu Öğrenci Sunumları

İzmir Tarihi Liman Kenti Alan Başkanlığı olarak, Kadifekale ve çevresinin bütüncül planlanmasında dair akademik bilgi birikiminin artırılmasını hedeflediğimiz üniversitelerle işbirliği çalışmalarımızın 2023-2024 Akademik Yılını final sunumunu gerçekleştiriyoruz. İzmir Demokrasi Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 3. sınıf, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 4. sınıf ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf Kadifekale ve çevresine odaklanan ders ve stüdyo çalışmalarını birlikte değerlendireceğiz. Yürütülen akademik çalışmaların aktarılacağı “Kadifekale 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Stüdyo Dersi Dönem Sonu Dersi Öğrenci Sunumları” etkinliği 8 Haziran Cumartesi günü saat 12.00-15.00 arasında Tarihi Akın Pasajı’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğe ilgi duyan tüm paydaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.