Lisans Öğrencilerine Yönelik İklim Değişikliği Etkinlik Bilgi Paylaşımı

İklim Değişikliğine Duyarlı Yerleşimlere Doğru: Geleceği Birlikte Düşünelim Projesi (TUBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı)

Süleyman Demirel Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Pervin ŞENOL yürütücülüğünde düzenlenen, TUBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ve Peyzaj Mimarlığı son sınıf öğrencilerinin katıldığı İklim Değişikliğine Duyarlı Katılımcı Planlama Deneyimi “Geleceği Birlikte Çizelim” Projesi bu yıl TÜBİTAK tarafından çağrılı ve çevrimiçi olarak (öncekinin daha kapsamlı şekilde devamı) 29 Mart- 3 Nisan 2021 tarihleri arasında ikinci kez gerçekleştirilecektir. Bu yılki proje başlığı İklim Değişikliğine Duyarlı Yerleşimlere Doğru:Geleceği Birlikte Düşünelim şeklinde belirlenmiştir.

Projenin Düzenleme Kurulu ve eğitmenlerinin isimleri aşağıda belirtilmiştir. Projenin web sitesi https://iklimplanlama2021.com/ olarak tanımlandı. Katılım yine planlama öğrencilerine açık.  Başvuru koşullarında başka bazı gerekliliklerle birlikte en az bir 3. sınıf planlama stüdyosu dersi almış ve başarılı olmuş olma koşulu var. Söz konusu proje için başvuruların bir an önce toplanmaya başlanması önemli. (Başvurular projenin web sitesi üzerinden yapılacaktır)

(TUBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı)

DÜZENLEME KURULU

Dr. Öğr. Üyesi Pervin Şenol (Koordinatör)-Süleyman Demirel Üniversitesi/ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü