CP 390 Planlama Stajı: Büro Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Önemli not: Bölüm sayfası Formlar bölümündeki Staj Yönergesini okuyunuz.

Staj öncesi yapılacaklar:

– Staj Başvuru Formu

(Gerekli bilgiler doldurulmuş, karşı kurum ve öğrenci tarafından imzalanmış Form (Bölüm web sayfası “Formlar” kısmında yer alan “Staj Formu”) 1 nüsha olarak düzenlenmeli ve öncelikle staj yapılacak kuruma imzalatılmalı (imza/mühür) ve öğrenci tarafından da imzalanmalıdır)

– 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

– 1 adet vesikalık fotoğraf

– sosyal güvenlik numarası

– güncel not dökümü (CP390 stajını yapabilmek için en az CP301 dersi başarıyla tamamlanmış olmalıdır)

Bu belgelerin tümünün bir arada staja başlama tarihinden en az 20 gün önce Bölüm Başkanlığına teslim edilmesi zorunludur. İşlemlerinizde aksama ve uzama olmaması adına Mayıs sonu itibarıyla staj yerinizin belli olması, Haziran sonu itibarıyla staj başvuru belgelerinizi bölüme teslim etmiş olmanız beklenir.

Staj işgünleri sigorta süresi içinde tamamlanmalıdır. Tam olarak 20 gün staj yapılması zorunludur.

Staj Sonrası yapılacaklar:

– Bölüm web sayfasında “Formlar” kısmında yer alan  “Staj Defteri örneği”ne göre hazırlanmış olan defter her gün ayrı sayfaya olmak üzere günlük olarak doldurulacaktır. Stajı yapan ve Karşı kurum yetkilisince her sayfası imzalanacak ve mühürlenecektir.

– “Staj Fişi” staj yapılan kurumun yetkilisine doldurtularak MUTLAKA kapalı ve imzalı/mühürlü zarfta istenecek ve bölüme o şekilde teslim edilecektir. Açık ve/veya imza/mühürsüz zarfla gelen fişler kabul edilmez.

– Staj Fişi ve staj defteri (birlikte) takip eden dönem başında (Güz) Bölüm Başkanlığına teslim edilir.

– takip eden dönem başında (Güz) öğrenci staj dersini CP390 kodlar. Bu dersin değerlendirmesi dönem sonuna kadar yapılır ve notu girilir.

Eksik belgeyle teslim edilmiş, Eksik gün yapılmış veya Başarısız bulunan staj tekrar edilir.

Staj Belgeleri teslimi için son gün: 20.10.2023, 17:00