ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA ÖĞRENCİLERİNE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Eğlence, etkinlik ve rekreasyon alanlarına yönelik düzenlenen ATRAX  Fuarı bünyesinde sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak ve yeni projeleri teşvik etmek amacıyla 15 kategori düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödüllerinin üniversite kategorisinde birincisi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü oldu.

“Belediye Parklarının İşlevselleştirilmesi ve İyileştirilmesi İçin Öne Sürülen En İyi Fikirler” başlığı altında üniversite öğrencileri arasında düzenlenen kategoride İYTE, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden Doç.Dr. Fatma Şenol’un yöneticiliğindeki lisans ve yükseklisans öğrencilerinden oluşan bir ekip, “Bir Mahalle Parkının Herkes İçin Yeniden İşlevselleştirilmesi: Anadolu Ajansı 85. Yıl Parkı (İzmir)” adlı projeleriyle birinci olmuştur. Ekip ödülünü 2 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlenen törende aldı. Ekipteki öğrencilerimiz H.Kübra Baştuğ, F.Öykü Çömez, Ahmet S. Imıl, Sadiye Kılıç ve Berkan Özgür.